Retningslinjer for informasjonskapsler
for Public Property Invest AS

Innledning

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer seg i nettleseren din når du besøker eller på annen måte samhandler med våre nettsider. Nedenfor finner du informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

Vår bruk av informasjonskapsler

Vi bruker følgende informasjonskapsler fra Google Analytics

NavnUtløperBeskrivelse
_ga2 årBrukes for å skille besøkende fra hverandre
_gid24 timerBrukes for å skille besøkende fra hverandre
_ga_XLW51TTN212 årSamler inn anonym informasjon om bruk av nettstedet for bruk i statistikk

Informasjonen lagres på en av Googles servere, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For nærmere informasjon om bruk av Google Analytics, se også https://cookiedatabase.org/service/google-analytics/.

Formålet med vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapslene sikrer at nettstedet fungerer som det skal. Videre benyttes anonymiserte data om bruk, herunder for det formål å kunne forbedre nettstedet og gi deg bedre brukeropplevelser. Dataene gjør at vi blant annet kan se hva våre besøkende er mest opptatt av og hjelper oss med å prioritere innhold.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted for første gang vil du via et popup-vindu få informasjon om vår bruk av informasjonskapsler, og få mulighet til å velge hvilke kategorier av informasjonskapsler du vil samtykke til.

Du kan endre dine samtykker til informasjonskapsler her: [lenke til nettsted hvor samtykkene kan redigeres], eller deaktivere bruken av informasjonskapsler via nettleseren din. Dette kan medføre at nettsiden ikke lenger fungerer som normalt.

Du kan lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler i nettleseren på https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Øvrige bestemmelser

Vår bruk av informasjonskapsler reguleres for øvrig av vår personvernerklæring, tilgjengelig her.